Dalsmark Plejehjems Vennekreds

Plejehjemmets vennekreds er en uvurderlig hjælp til hverdag og fest. De stiller op, hvor der er brug for en hjælpende hånd.

Skal der være fest, er det dem der dækker bord eller skal beboerne/brugerne på udflugt, tager vennekredsen med og giver en hjælpende hånd, derudover hjælper de med mange praktiske ting.

Vennekredsen er startet i år 2000 af en kreds af engagerede personer, der ønskede at give plejehjemmets beboere og daghjemmets brugere noget ekstra, der kan skabe liv, glæde og meningsfulde stunder.

Vennekredsen er organiseret som en selvstændig forening med formand, næstformand og kasserer. Foreningen afholder møde med alle medlemmerne ca. hver 2. måned, hvor alle arbejdsgrupperne informerer om afholdte og planlagte aktiviteter. På den årlige generalforsamling afholdes valg til ledelse og tovholdere til aktivitetsgrupperne.

Aktiviteterne på plejehjemmet koordineres af plejehjemmets ledelse og formændene fra Familierådet og Vennekredsen.

Vennekredsen arbejder løbende med at skaffe midler til aktiviteter, der foregår på plejehjemmet og støtter plejehjemmet i forhold, der er til glæde og opmuntring for beboere og brugere.

Hvis du har lyst til at medvirke til at gøre en forskel for plejehjemmets beboere og daghjemmets brugere, er du hjertelig velkommen til at kigge forbi / ringe til os eller til formanden for vennekredsen, Jørn Rørholm, mobil 4018 2279.